Na brzinu

C.Pirello

Christina Pirello slovi za jednu od najistaknutijih autoriteta s područja cjelovite i prirodne prehrane u Sjedinjenim Američkim Državama, a stalnim medijskim angažmanom kontunuirano radi na podizanju svijesti o važnosti kvalitetne prehrane u američkom društvu.

Njezina posebna veza s prirodnom prehranom započela je u dobi od 26 godina, kada se na taj način odlučila suprotstaviti dijagnozi leukemije. Danas, mnogo godina kasnije, s diplomom iz nutricionizma, Christina je vrsna kuharica i učiteljica kuhanja, autorica pet kuharica bestselera i Emmyjem nagrađena voditeljica kulinarskog showa Christina Cooks, koji se već trinaestu godinu zaredom emitira na preko 200 nacionalnih stanica u SAD-u. Kolumnistica je i nekoliko časopisa, kao što su Natural Health Magazine i Vegetarian Times.

Nakon što je pobijedila tešku bolest, Christini je cjelovita i prirodna prehrana postala životni poziv kojem se posvetila s najvećim žarom. Ova vrsna stručnjakinja prirodne prehrane uistinu je osoba od koje možemo mnogo naučiti.