Clean - program za detoksikaciju organizma

dr.med. Alejandro Junger

Obnavljanje prirodne sposobnosti tijela da se samo izliječi

Patite od alergija, probavnih tegoba, depresije, visokog tlaka, lupanja srca ili hormonalnog poremećaja? Ili ste „samo" stalno umorni, podbuhli, s nekoliko kilograma viška, slabog imuniteta i promjenjiva raspoloženja?

Vaše je tijelo zatrovano toksinima iz hrane, kozmetike, odjeće, lijekova i okoliša. Tu je i izloženost savremenim uređajima, bujici informacija, neprestana dostupnost, stres, naporan posao i premalo sna. Ova knjiga nudi rješenje!

Dr. Alejandro Junger je kardiolog koji je i sam osjetio posljedice savremenog života u vidu viška kilograma, problema sa srcem, probavom i na kraju - depresijom. Trajno uzimanje lijekova nije mu bilo prihvatljivo te se okrenuo integrativnoj medicini koja tijelo, um i duh posmatra kao cjelinu. Spoznao je važnost detoksikacije, koju savremena medicina posve zanemaruje.

U knjizi autor donosi vlastiti detoksikacijski program, Clean, primjeren užurbanim i zaposlenim ljudima. Recepti su jednostavni, ukusni i zdravi i ne zahtijevaju prevelika odricanja. Savjetuje i koje metode i dodatke prehrani primijeniti kako biste potaknuli detoksikaciju. Clean su prošle i mnoge slavne osobe - Gwyneth Paltrow, Donna Karan, Demi Moore, Debra Messing i mnoge druge.

U prodaji: ' Clean – program za detoksikaciju organizma' dr.med. Alejandro Junger – 57,20 KM