Hormonska ravnoteža - Prirodna rješenja za hormonske poremećaje

Dr. Sara Gottfried

„Hormonska ravnoteža je medicina budućnosti, a dr. Gottfried je predvodnica.“ - Dr. Christiane Northrup, autorica svjetskog bestselera "Žensko tijelo, ženska mudrost"

I prečesto se žene uvjeravaju da su promjene raspoloženja, iscrpljenost, stres i nedostatak sna jednostavno dio ženskog života. No, dr. Sara Gottfried, priznata američka ginekologinja, specijalistica funkcionalnih i integrativnih terapija, dokazala je suprotno. U Hormonskoj ravnoteži iznijela je jedinstveni program za uravnoteženje hormona pomoću kojeg ne samo da je pomogla sebi, nego i brojnim ženama. Pomoću njezina programa naučila je žene kako vratiti vitalnost, radost, seksualni nagon i optimalno zdravlje u svoje živote.

Dr. Sara Gottfried kombinira prirodne terapije i znanstvena istraživanja, nudi upitnike za definiranje individualnog hormonskog statusa te iznosi protokole za uklanjanje najčešćih hormonskih neravnoteža i njihovih kombinacija.

Na temelju desetogodišnjeg istraživanja medicinskih studija protokoli dr. Sare Gottfried uključuju:

  • dodatke prehrani i promjene životnog stila
  • terapije ljekovitim biljem za vraćanje ravnoteže i uspostavljanje prirodnih funkcija tjelesnih sustava
  • bioidentične hormone, one najdostupnije bez recepta

Ovaj bestseler New York Timesa revolucionaran je priručnik koji će vam pokazati kako ponosno uspostaviti hormonsku ravnotežu te kako vratiti miran san, poboljšati raspoloženje, povisiti energetske razine, smršavjeti i početi ponovno punim plućima uživati u životu.
 

U prodaji: 'Hormonska ravnoteža - Prirodna rješenja za hormonske poremećaje' - Dr. Sara Gottfried - 63,50 KM