Opustite se, možda vam je to zadnje

Loretta LaRoche

Uvijek podsjećam ljude da jedina konstanta na koju mogu računati jest da se loše stvari događaju, i to obično kad oni nisu raspoloženi za njih.

Sada je i medicinski dokazano da dobar humor smanjuje negativne učinke stresa. Tijekom dvadeset godina to su naučili milioni ljudi koje je Loretta LaRoche zabavljala i prosvjetljivala na nekom od svojih popularnih predavanja u sklopu javnih seminara, u korporativnom okruženju u tvrtkama IBM, Reebok, Fidelity Investments i Blue Cross, Blue Shieldb te u posljednje vrijeme u emisijama javne televizije. Svoju je razboritu i senzacionalnu filozofiju stavila i na papir, pa je pred vama knjiga koju možete upotrijebiti kao alat potreban da smijehom smanjite stres i poboljšate zdravlje.

''Jednu večer dočekala sam Boba na vratima samo u njegovim cipelama sa šiljatim vrhom. Histerično sam se smijala tome kako izgledam. Bob nije razvukao smiješak licem. Umjesto toga je zaurlao: "Što će susjedi misliti?" Ne znam, odgovorila sam, nisam im se još pokazala".

Knjiga je ispunjena praktičnim vježbama, urnebesno smiješnim anegdotama i konkretnim savjetima o tome kako se nositi sa današnjim stresom koji neprestano raste. Ona je lijek za tjeskobu i recept za smijeh.