ImunoBran (MGN-3) 30 vrećica u prahu

ImunoBran MGN-3 je izvrstan prirodni dodatak prehrani koji osnažuje imuni sistem. ImunoBran se proizvodi jedinstvenim patentiranim postupkom derivacije ili "razlaganjem" rižinih mekinja uz pomoć enzima shiitake gljive.

ImunoBran čuva i jača vaš imunitet

Osjećate pad imuniteta i potrebno vam je nešto što djeluje brzo i efikasno, a prirodnog porijekla?

Dr. Ghoneum, imunolog i profesor na Drew, američkom medicinskom fakultetu, već se dvadeset godina bavi proučavanjem supstanci koje jačaju imunitet. Na temelju brojnih istraživanja tvrdi da je ImunoBran doista jedan od najsnažnijih. Ovaj prirodni dodatak prehrani nastaje jedinstvenim patentiranim postupkom razlaganja rižinih mekinja uz pomoć enzima shiitake gljiva. Tako dobiveni spoj, uz arabinoksilan (jak imunostimulator), sadrži i druge polisaharide (složene šećere), te svojom jedinstvenom molekularnom strukturom pomaže tijelu da optimizira vlastite prirodne iscjeljujuće mehanizme. Stimulira rad bijelih krvnih zrnaca za 300% te je snažan antioksidans s protivupalnim svojstvima.

Već za nekoliko dana ImunoBran osjetno podiže imunitet, a za svega nekoliko sedmica postiže 90% svoje snage. Vrlo je učinkovita pomoć kod virusnih oboljenja, HIV-a, hepatitisa, dijabetesa te raznih upala. Dr.Ghoneum napominje da je vrlo djelotvoran i kao potporna terapija karcinoma te da značajno povećava kvalitetu života bolesnika izloženih hemoterapijama i zračenjima. Lako je probavljiv, a mogu ga koristiti i osobe alergične na gljive.

ImunoBran je visoko kvalitetan proizvod, prirodan i bez GMO-a, djeluje brzo i efikasno, netoksičan je, potvrđen naučnim istraživanjima, ne razvija otpornost niti ovisnost.

Od jeseni 2010. njegov  naziv BioBran mijenja se u ImunoBran, ali njegov sastav i djelotvornost ostali su nepromijenjeni.

U slučaju autoimunih bolesti molimo vas da se konsultujete sa ljekarom.

Upotreba: Za prevenciju bolesti ili liječenja slabije prehlade uzmite jednu vrećicu dnevno nakon obroka. U slučaju ozbiljnijih oboljenja ili jačeg pada imuniteta preporučuje se da nakon obroka uzimate 3 puta dnevno sadržaj jedne vrećice. Nakon dva mjeseca smanjite dozu na jednu vrećicu dnevno. Preparat se ne uzima u kombinaciji s imunosupresivnim lijekovima.

U prodaji:

ImunoBran prah 30 vrećica 60gr.