Sodasan

Sodasan

Novi savjesni ekološki proizvodi za čišćenje i pranje čišćenje domaćinstva.

Priča Sodasan proizvoda počinje prije 25 godina kada se pokazala potreba za alternativom klasičnim proizvodima za čišćenje a danas predstavljaju zavidnu brojku sredstava za čišćenje doma koji ne zagađuju okoliš, kako za vrijeme njihove proizvodnje tako i za vrijeme njihovog svakodnevnog korištenja.

Ponuda Sodasan proizvoda sastoji se od artikala koji čuvaju okoliš i vodene resurse, ne posjeduju petrokemijske sastojke kao ni enzime, boje, konzervanse te GMO. Čiste i peru efikasno uz pomoć biljnih sapuna i blagih mirisa.

Omekšivač za veš 750ml

Omekšivač za veš, pogodan i za osobe osjetljive kože. Ispira višak sredstva za pranje, nježnog je prirodnog mirisa, bez boja i konzervansa. Glavni mu je sastojak limunska kiselina, 100% biorazgradivo.

U prodaji: Omekšivač za veš 750ml. 

Deterdžent za pranje osjetljivog šarenog veša 1.5l

Ekološki prašak za pranje osjetljivog šarenog veša. Glavni sastojak je biljni sapun, ne sadrži enzime, boje, genetski modificirane sastojke niti konzervanse. Miris je od čistih eteričnih ulja (bez sintetskih mirisa). Namijenjeno za pranje osjetljivih tkanina kao što su vuna i svila. Biorazgradivo. Ambalaža se može reciklirati.

U prodaji: Deterdžent za pranje osjetljivog šarenog veša 1.5l 

Sredstvo za ukljanjanje kamenca 1l

Višenamjensko ekološko sredsto za ukljanjanje kamenca na bazi limunske kiseline. Pogodno za čišćenje električnih aparata poput grijača za vodu, aparata za kafu, sanitarija kao i za pegle, čajnike i sl. Biorazgradivo. Ambalaža se može reciklirati.

U prodaji: Sredstvo za ukljanjanje kamenca 1l 

Sredstvo za čišćenje kupatila 500ml

Ekološko sredstvo za čišćenje svih površina u vašem kupatilu. Prirodnog svježeg mirisa. Ne ostavlja tragove na površinama kao što su nehrđajući čelik, plastika, staklo, emajl i sl. Sadrži isključivo biljna sredstva za čišćenje i eterična ulja.

U prodaji: Sredstvo za čišćenje kupatila 500ml 

Prašak za pranje jako uprljanog rublja 1,2 kg

Ekološki prašak za pranje jako uprljanog rublja na temperaturama od 40 do 95 stupnjeva. Glavni sastojak je biljni sapun, ne sadrži enzime, boje, genetski modificirane sastojke niti konzervanse.

U prodaji: Prašak za pranje jako uprljanog rublja 1,2 kg 

Prašak za pranje rublja za osjetljivu kožu 1,2 kg

Ekološki prašak za pranje rublja na temperaturama od 40 do 95 stupnjeva. Posebno je namijenjen osobama s osjetljivom kožom. Glavni sastojak je biljni sapun, ne sadrži enzime, boje, genetski modificirane sastojke niti konzervanse. Ne sadrži mirise i dermatološki je testirano.

U prodaji: Prašak za pranje rublja za osjetljivu kožu 1,2 kg 

Gel za pranje suđa 1000ml

Ekološko, ekonomično sredstvo za pranje posuđa bez petrokemijskih sastojaka, bez konzervansa i boja, ugodnog mirisa. Pogodno za pranje osjetljivog porculana i pribora za jelo.

U prodaji: Gel za pranje suđa 1000ml 

Gel za pranje suđa miris Nar 500ml

Ekološko, ekonomično sredstvo za pranje posuđa bez petrokemijskih sastojaka, bez konzervansa i boja, ugodnog mirisa nara. Pogodno za pranje osjetljivog porculana i pribora za jelo.

U prodaji: Gel za pranje suđa miris Nar 500ml 

Gel za pranje suđa Sensitive 500ml

Ekološko, ekonomično sredstvo za pranje posuđa bez petrokemijskih sastojaka, bez konzervansa, bez boja i mirisa. Posebno je pogodno za osobe s osjetljivom kožom ruku. Pogodno za pranje osjetljivog porculana i pribora za jelo.

U prodaji: Gel za pranje suđa Sensitive 500ml