04.04.2014.

Free Library u MakroViti

S velikom radošću vas obavještavamo da će od nedelje, 6. aprila, na poklon svim ljubiteljima dobre i kvalitetne literature i zdravog načina života na raspolaganju biti Free Library!

Koncept „uzmi jednu, ostavi drugu knjigu“ razmjene knjiga BEZ NAKNADE u svijetu već funkcioniše kao mjesto okupljanja gdje svi zainteresirani mogu besplatno razmjenjivati omiljenu i korisnu literaturu. Princip u našem organic shopu je isti.

MakroVita je lider u promovisanju prirodnih stilova življenja u Bosni i Hercegovini, pa u tom duhu uz pomoć poletne energije proljeća idemo i korak dalje.   

Literatura koju ćemo razmjenjivati će se odnositi na očuvanje zdravlja ljudi i prirode, prirodnu prehranu, recepte, organski uzgoj, reciklažu i ekologiju općenito, holističku medicinu, tehnike duhovnih i fizičkih vježbi... Svakako, ako imate i više knjiga iz ove široke oblasti koje želite podijeliti, možete ih ostaviti drugima na korištenje.

Naša Free Library u organic shop-u u BBI Centru na 5. spratu biće otvorena svaki dan kao i shop, i svi koji imaju kvalitetnu knjigu za razmjenu su dobrodošli!

Nadamo se da ćete prepoznati dobrobit ove ideje. Želja nam je da se ona  proširi širom naše lijepe BiH!

Vaš MakroVita tim