Savjetovanje o prirodnoj kozmetici

Ekskluzivno u našem organic shopu možete dobiti besplatno savjetovanje o Dr.Hauschka preparativnoj i dekorativnoj kozmetici kao i o alva Naturkosmetik

Sjetimo se koliko smo se puta vratili iz parfimerije sa kremicama koje smo na kraju poklonile, jer jednostavno nisu zadovoljile potrebe naše kože. Ili, koliko smo puta izašle iz kozmetičkog salona zadovoljne tretmanom, ali praznih ruku, jer proizvode koji su korišteni tokom tretmana jednostavno ne možemo kupiti. Upravo ova činjenica da naša certificirana savjetnica radi besplatne tretmane, savjetovanja i za preparativnu i dekorativnu kozmetiku, daje preporuke za proizvod koji će savršeno odgovarati vašem stanju kože uz istovremenu mogućnost kupovine, čini MakroVitu posebnim mjestom.

Dugogodišnja vjernost klijentica, ali i broj novih koje nam se obraćaju govori da je ovo jedini ispravan način brige o zdravlju i ljepoti kože lica.

U sklopu tretmana dobićete:

-  uvod u prirodnu kozmetiku
- kratki tretman lica s uputama za večernje i jutarnje korištenje kozmetike u trajanju od 20 minuta
-  knjižicu s uputama za korištenje

Ne samo da ćete ponovo dobiti svjež i prirodan izgled, biti zadovoljni kupovinom nego se i osloboditi od nakupljenog stresa – sve u svemu vratiće vam se osmjeh na lice!

Ukoliko vam to nije dovoljno i želite zablistati na prijemu ili zabavi, zatražite i savjet o šminkanju.

Prijava na telefone:

033/ 717-536
033/ 212-506

Ili lično u našem organic shopu prodavnicama:

MakroVita Ginger – BBI Centar, 5. sprat
 

Naše mlade snage

Nur Ćorić – make up artist

Nur je mlada sarajevska make up artistica sa diplomom make-up akademije ''Ministry of beauty'', međunarodno priznate škole, u klasi svjetski priznatog make-up artiste Borisa Čavline.

Ova škola intrigantnog naziva osnovana je u Zagrebu na inicijativu Borisa Čavline kao podružnica Internacionalne make-up akademije sa sjedištem u Beču.

 

Pristup šminkanju treba biti individualan i ne treba podlijegati ustaljenim formama

Photo by Sabina Mrgan
 

Njen završni rad veoma je zapažen i objavljen na poznatom hrvatskom portalu Zdrava krava, kao novi look za 2010. godinu.

2010. godine Nur je od firme Biovega d.o.o. dobila certifikat savjetnice za Dr.Hauschka kozmetiku. Ekskluzivno, besplatna savjetovanja o prirodnoj kozmetici i make up provodise u našem organic shopu.

                Prirodni beauty make up koristila je na nekoliko odabranih promo događaja, Fashion.hr-u na modnoj reviji Ivice Klarića, video i photo art projekata.

 

                                                         Editorial za Magazin Gracija, izdanje 13.05. 2011.

                                                                                   Make up i styling Nur Ćorić

Photo by Dejan Vekić