Savjetovanja o prehrani

Savjetovanje u skladu s načelima makrobiotike oslanja se na posmatranje organizma u cjelosti, a ne samo neke njegove dijelove.

Neuravnotežena prehrana često je uzrok problema sa zdravljem, i to podsvjesno jasno prepoznajemo. Budući da se ne oslanjaju na holistički pristup, mnoge današnje dijete u većini slučajeva donose samo kratkotrajno poboljšanje nakon kojeg se vraća početno stanje.


Savjetovanje u skladu s načelima makrobiotike oslanja se na posmatranje organizma u cjelosti, a ne samo neke njegove dijelove.

Savjetovanja imaju za cilj poboljšanje ukupne kvalitete života, bez razlike da li se radi o ishrani, očuvanju kondicije, zdravlju ili očuvanju okoliša. U svrhu podizanja opšte svijesti o potrebi primjene zdravog načina života organizujemo seminare, radionice i predavanja iz mnogih oblasti od kojih bi istakli makrobiotičke principe i praktikovanje Feng shui-ja.
Ukoliko postoji zdravstveni problem razgovaramo o svim njegovim manifestacijama, kako tjelesnim tako i psihičkim i emotivnim, i savjetujemo promjene i prilagođavanja u ishrani. Preporučujemo odgovarajuće tretmane i prirodne dodatke ishrani ukoliko su potrebni, kao i promjene navika.

Savjetujemo na temelju višegodišnjeg iskustva i obrazovanja. Razgovor traje najmanje sat do sat i pol, a sastoji se od kratkog intervjua i preporuka u usmenom i pisanom obliku.

Preporučujemo kontrolna savjetovanja u nastavku.

Preporučujemo, također, da prije prvog razgovora prođete osnovni seminar kuhanja.

Nakon završenog osnovnog seminara za dogovor o savjetovanju nazvati 033 717 536. ili poslati upit na e-mail.