26.07.2013.

I osmu godinu sa vama!

Slavimo osmu godinu rada uz prigodne eko poklone za naše kupce

MakroVita ovog mjeseca ulazi u 8. godinu poslovanja i trgovanja certificiranim organskim proizvodima, kao lider u ovom polju u BiH.

Rođendansku radost želimo podijeliti sa vama! Tokom vikenda 27. i 28. jula u prodavnici Ginger u BBI Centru očekuju vas pokloni!

S ponosom ističemo da je predani MakroVita tim itekako uspio ''zatalasati'' način razmišljanja i interes javnosti o vrijednostima i značaju organskih proizvoda, načinu prehrane i zdravijih stilova življenja.

Svim svojim aktivnostima i širokim asortimanom organskih proizvoda iz linije hrane, dodataka prehrani, prirodne kozmetike, sredstava za održavanje domaćinstva i literature, MakroVita je prerasla u edukatora, distributera i generalnog zastupnika.

Vaše, i više nego pozitivne reakcije dragi kupci i partneri, povjerenje i privrženost, ukazuju na zdravu i ispravnu komunikaciju i daju nam dodatni poticaj da nastavimo bez obzira na sve nedaće sa kojima se nosimo u sistemu koji je ili prekomplikovan ili ne funkcioniše.

Ponosni smo i na saradnju sa BiH organskim proizvođačima koji imaju našu podršku, uz želju da naša zemlja postane ekološka oaza i lider u organskoj proizvodnji.  

Zahvaljujemo vam se što ste napravili zdrav odabir -  zdrav život za sebe, okoliš i Planet!