22.11.2018.

Rabenhorst Black Friday u vašoj Makroviri

Rabenhorst Black Friday! U periodu od 23.-25.11. kupite 2 Rabenhorst soka i treći ćete dobiti GRATIS. *Ponuda važi za odabrane sokove sa slike.

Rabenhorst sok Antioksidans - Napravljen od devet pažljivo odabranih plodova, Rabenhorst je napravio ukusni čisti sok najvišeg kvaliteta. Vitamin C doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa.
Rabenhorst sok Aronia 100% - Odmah nakon žetve, odabrane aromatične organske aronije sa najboljih područja uzgoja u istočnoj Evropi, pažljivo se obrađuju putem unutrašnjeg presovanja i nakon toga lagano flaširaju u Rabenhorstu.Rezultat je sjajan premijum sok od aronije koji zadržava cijelo bogatstvo svojih prirodnih sastojaka.
Rabenhorst sok Cvekla 100% - Rabenhorst sok od cvekle je čisti sok koji u sebi ne sadrži koncentrate i dodani šećer? Sok od cvekle se preporučuje osobama sa povišenim krvnim pritiskom, osobama koje imaju problema sa anemijom, a zbog visokog sadržaja folne kiseline preporučuje se i trudnicama.
Rabenhorst sok Šljiva 97% - Odmah poslije žetve, pažljivo odabrane šljive su sušene, obrađene i lagano flaširane u Rabenhorstu, koristeći tradicionalne tehnike bez sumpora. Rezultat je nutritivni i voćni napitak. Suhe šljive imaju snažniji laksativni učinak od svježih plodova šljive, pa se zbog toga u Rabenhorst soku od šljive koristi ekstrakt šljive. Nakon konzumiranja teške hrane ili problema sa zatvorom, sok od šljive je idealno prirodno olakšanje za probavu.
Rabenhorst sok Pšenična trava - Ako se osjećate umorno, teško i dekoncentrirano, čišćenje organizma pšeničnom travom vam može pomoći ponovno vratiti energiju i poboljšati zdravlje.